Ode aan de "agressor", deel 2
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
11 Augustus 2011 | Nederland, Bussum
Inmiddels heb ik ook in Bussum al de nodige Westies gespot. Er zitten een paar nuffige exemplaren tussen met een rokje, echte Gooische hondjes dus! Er lopen gelukkig ook wel een paar grappige Westies rond, maar geen van allen zijn zij natuurlijk zo grappig als Lucky! Die was immers uniek!!
Lucky loopt dus al twee jaar rond in de hondenhemel. Daar moet het overigens best gezellig zijn met alle lieve hondjes die daar vertoeven (Maxi, Floortje, Arno en natuurlijk ook Babiche en Domino, die ik eerder vergeten was te vermelden...). Al heb ik zo'n vermoeden dat Lucky ook daar de baas zou spelen ;).
En ik ben alweer een jaar in dienst van VUmc! Ik ben er inmiddels helemaal ingeburgerd. Ook bij de sportschool, die ik ongeveer twee keer per week bezoek. Vooral dikke maatjes geworden met Dhr. T.R.E.A.D. Mill en Mevr. H.O.M.E. Trainer ;). Met de verschillende krachtapparaten kan ik gelukkig ook steeds beter opschieten (ik ben net potige smurf, he Martina?? lol :D).
Over ingeburgerd gesproken, ik woon ook ongeveer een jaar in Bussum. Daar heb ik het prima naar mijn zin, Bussum is een leuke stad/leuk dorp. Helaas is de huisbaas wat minder, maar daarover wil ik niet te veel uitwijden ;). De keuze, in maart, om weer te gaan tennissen is ook een goede gebleken. Ik kom graag bij de tennisclub. Het is er erg gemoedelijk met veel vriendelijke en enthousiaste mensen. Ik tennis nu een keer in de week met iemand die beter is dan ik. Daar leer ik veel van, ik merk dat mijn spel vooruit gaat (ik heb zelfs weer een stabiele backhand, hoera, service blijft een zorgenkindje). Komend weekend doe ik zelfs mee aan de Gooische Open, in het Gemengd Dubbel. Ik ben gevraagd om in te vallen. Erg benieuwd, mijn partner en ik hebben namelijk nog nooit samen gespeeld :).
Trouwens, er was/is genoeg aan sport te beleven. De Tour de France had een mooie winnaar in de uiterst taaie Australier Cadel Evans. Fantastisch gedaan! Teleurstellender was het toewijzen van de tickets voor de Olympische Spelen in London. Die wij dus niet kregen! De familie Kadaffi krijgt zo'n duizend tickets, terwijl een brave burger als ik achterblijft met lege handen. Boeh!! :(. De Nederlandse voetbalcompetitie is ook alweer begonnen. Een heel slecht begin voor PSV, ik blijf fan ook al gaat het minder (en ook al heb ik het vermoeden dat het beter is als de trainer vertrekt, sorry Fred, maar een frisse wind is denk ik nodig). Het baseball seizoen, in de VS, nadert zijn ontknoping. De Boston Red Sox, my team, staan er nog steeds goed voor. Houden zo team!! Het American football seizoen zal ook wel over niet al te lange tijd weer beginnen. Heel benieuwd of mijn andere team, de Chiefs uit Kansas City, vervolg kunnen geven aan het mooie vorige seizoen. En dan is er ook nog de US Open in augustus/september. Go Roger (Federer), ook iemand van dertig moet nog een Grand Slam kunnen winnen!!! :D :P.
Zucht, ik realiseer me net dat ik nog maar vier weken twintiger ben...
Aan de andere kant, mijn reis naar Australia komt ook steeds dichter bij. Nog vijf weken, en een dag! Ik heb er natuurlijk al heel veel zin in. Koffer is gekocht, een mooi vrolijk blauw exemplaar. Alle vliegtickets zijn geboekt. Maar er valt natuurlijk nog genoeg te regelen voor vertrek. Daarover later meer. Ik ga nu nog even een aflevering van ER kijken, is en blijft een meesterlijke serie. En oh, wat was Junior Masterchef Australia toch leuk!!! Nu is het derde seizoen van de gewone Masterchef Australia hier bezig, ook bijzonder vermakelijk. The judges are awesome!!
PS. Mary Poppins loopt, in Australia, tot in December. Dat betekent dat ik, als ik zin heb (en dat heb ik :D), de musical eventueel twee keer kan bezoeken!!! Hoera!!
11 Augustus 2011 - 22:06
M:
Babiche en Domino zullen ook wel keffend in de hondenhemel rondtrippelen!!
Succes met het tennistoernooi! -
12 Augustus 2011 - 06:11
S:
Ooh, Babiche en Domino natuurlijk, helemaal vergeten, wat stom!! -
12 Augustus 2011 - 08:16
Mary Gerritsen:
Hi Suzanne,
GEES-TIG-E BLOG! Leuk om te lezen.
Veel sukses met de Gooische Open,
je bent beter dan je denkt!! X M -
12 Augustus 2011 - 11:43
Brigitte Muskens:
Hi Suzanne, vandaag werd Cadel Evans in Melbourne ingehuldigd. 25,000 enthousiaste fietsen lovers,met gele vlaggetjes en de slogan:Yell for Cadel!! Hij was er heel erg onder de indruk van.
Good luck met de tennis comp. a.s. Maandag !!
LIefs van Brigitte -
13 Augustus 2011 - 11:57
Fleur:
Nog een aanvulling qua sport: De Vierdaagse! Succes met tenissen!
13 Augustus 2011 - 18:31
Martina:
Hihi, potige smurf:) Dat ben je zeker! Doe de groeten aan dhr. T.R.E.A.D. Mill en mevr. H.O.M.E. Trainer van me, ook namens mijn maatje mevr. H.A.R.D. Lopen. Hoe is het gegaan op de Gooische Open, heb je ze alle hoeken van de baan laten zien? Vast wel! Ik hoop dat Federer het ver gaat schoppen op de US Open, xoxo