Een paar foto's - Reisverslag uit Bussum, Nederland van Suzanne Vesters - WaarBenJij.nu Een paar foto's - Reisverslag uit Bussum, Nederland van Suzanne Vesters - WaarBenJij.nu

Een paar foto's

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

12 April 2012 | Nederland, Bussum

Het is me toch gelukt om een paar foto's te uploaden van mijn laatste wandeltochten!

Foto 1, foto 2 en foto 3: gemaakt tijdens de Bosbesjestocht. Wat was het toen prachtig weer!!

Foto 4: mijn wandeling door de Gooi- en Vechtstreek van alweer bijna twee weken terug. Binnen een week was het weer omgeslagen. Liep ik tijdens de Bosbesjestocht nog in de volle zon. Tijdens deze wandeling moest ik het doen met een grijze lucht waar vrij regelmatig een regendruppetje uit viel.

Foto 5: het was te slecht weer om tijdens de Rosamars foto's te maken. Daarom maar een na afloop gemaakte foto, ik met een fleurig bloemetje en een medaille. Ik heb inmiddels drie mooie beloningen mogen ontvangen voor het volbrengen van de Siontocht (vaantje), Bosbesjestocht (medaille) en Rosamars (medaille). Dat er nog veel mooie beloningen mogen volgen!!

Voor komend weekend staat weer een wandeling door het Gooi gepland (ik bestel bij deze graag mooi weer :P). Dit keer zal ik onder meer Huizen aan doen. Ik ben benieuwd, het grootste deel van deze wandelroute heb ik nog nooit gelopen.

Bijzonder is trouwens de bevestiging van mijn Vierdaagse inschrijving die ik vandaag heb mogen ontvangen. Zo komt de Vierdaagse toch behoorlijk dichtbij :D!!

• 12 April 2012 - 22:05

M:

Echte reportage, leuke foto's! En die met de cappuccino???

• 13 April 2012 - 01:13

Brigitte M:

leuke fotos, Suzanne, dat gele jacket
    staat goed!!

• 13 April 2012 - 06:19

Sanneke :

Leuk!! :-)

• 13 April 2012 - 06:59

Michelle:

Ik verheug me op de lunch morgen in Huizen!

• 22 April 2012 - 10:43

Ed Vesters:

Suzanne, een kleine correctie. De foto waaronder jij ankeveense plassen schrijft is de spiegelglas met uitzicht op Nederhorst den berg. Aan de andere kant van het pad zijn de Ankeveense plassen die heel ondiep zijn en waarop alleen met roeiboten/kano's gevaren mag worden. Op het punt waar jij de foto nam staat een bossage waardoor je deze plassen niet ziet.

• 24 April 2012 - 10:28

Suzanne:

Oom Ed, bedankt voor deze correctie/aanvulling! Hier was ik niet van op de hoogte! Weer wat geleerd dus :P!